Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

5 természetes energiaital, ami erősíti az immunrendszered!

Ezek a koktélok egyszerűen elkészíthetők, energiát adnak, ráadásul szuperegészségesek: a bennük lévő vitaminok és antioxidánsok felvérteznek bennünket a nátha és influenza vírusok ellen!
Hideg fahéjas tea naranccsal

1 db narancsot nagyon alaposan mossunk meg. A héját reszeljük le, majd 2 db fahéjrúddal együtt adjuk 1 liter forrásban levő vízhez. Főzzük kb. 4-5 percig, majd vegyük lejjebb a lángot, és főzzük további 3 percig. Szűrjük le, és tegyük a hűtőbe. Napi 1-1 csészével igyunk belőle.

ZÖLD, FEHÉR, FEKETE - ÍGY KÉSZÍTSD EL A TEÁD, HOGY TÖKÉLETES LEGYEN! >>> 
HÁZI GYÜMÖLCSLEVEK, VILLÁMGYORSAN - 4 TUTI RECEPTTEL! >>> 
Kivis-grépfrútos frissítő

225 g kivit és 70 g zöld grépfrútot hámozzunk meg, és daraboljunk fel. Adjunk hozzá 1-2 teáskanál mézet és ½ db lime levét. Öntsünk hozzá 100 ml szénsavmentes ásványvizet és turmixoljuk össze. Tegyük hűtőbe. Reggeli előtt fogyasszuk!

GRÉPFRÚT, A LEGVITATOTTABB GYÜMÖLCS >>> 
Almás-sárgarépás turmix

8 db sárgarépát és 6 szál angol zellert tisztítsunk meg és vágjunk darabokra. 2 db almát mossunk meg és hámozatlanul daraboljuk fel. Az almák és a zöldségek levét préseljük ki. Öntsük fel háromszoros mennyiségű szénsavmentes ásványvízzel, és tegyük hűtőbe. Naponta igyunk meg belőle egy nagy pohárral.

A SMOOTHIE EGY CSODASZER! ÍGY LESZEL EGÉSZSÉGESEBB ÉS KARCSÚBB >>> 
Vörös áfonyás, gyömbéres turmix

700 ml vörösáfonyalevet (bioboltokban, drogériákban kapható) forraljunk fel. Egy körülbelül 6 cm-es, friss gyömbérdarabot tisztítsunk meg, és vékonyan szeleteljük fel. Tegyük a forró áfonyalébe, 10 percig hagyjuk főni, majd szűrjük le. Nyomjuk ki 2 db narancs levét, és öntsük az áfonyaléhez. Tegyük hűtőbe, és mindennap fogyasszunk el belőle egy pohárral.

Ananászital mentával és gyömbérrel

400 g friss ananászt daraboljunk fel, egy kb. 5-7 cm hosszú friss gyömbért hámozzunk meg. 1 marék friss mentalevelet mossunk meg. Mindnek préseljük ki a levét, keverjük össze, ízlés szerint édesítsük egy pici mézzel, majd tegyük a hűtőbe. A legjobb, ha reggeli előtt fogyasztjuk! 

CSODAFŰSZER: A GYÖMBÉR >>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss