Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

5 sztárpár, akik a közös forgatáson melegedtek össze

default user icon
MME
Nem ritka, hogy egy forgatáson a színészek összemelegednek a partnerükkel, esetleg a rendezővel vagy a producerrel. Az alábbi párok bizonyították, hogy nem csak a vásznon tudják elcsavarni egymás fejét...

Eva Mendes és Ryan Gosling

A sztárpár kapcsolata ritkaságszámba megy Hollywoodban: lassan egy évtizede élnek együtt, és a magánéletüket is sikerült szinte teljesen megóvniuk. Annyi biztos, hogy 2011-ben, a Túl a fenyvesen című krimi forgatásán találkoztak, és azóta két kislányuk született: Esmeralda Amanda és Amanda Lee.

Natalie Portman és Benjamin Millepied

Az Oscar-díjas színésznő a Fekete hattyú című film forgatásán találkozott a francia táncos-koreográfussal 2009-ben. Két év együttjárás után világra jött a kisfiuk, Aleph. Egy évvel később mondták ki a boldogító igent, azóta pedig már egy kislányuk is született, Amelia.

Alexis Bledel és Vincent Kartheiser

Talán nem is létezik diszkrétebb páros a filmvilágban: a sajtó csak jóval később szerzett tudomást arról, hogy 2014-ben összeházasodtak, egy évre rá pedig született egy kisfiuk, akinek a nevét sem árulták el. Alexis a Mad Men – Reklámőrültek forgatásán találkozott Vincenttel 2012-ben, akit szerepe szerint el kellett csábítania. Úgy látszik, jól sikerült!

Rose Leslie és Kit Harington

A Trónok harca című sorozat sztárpárja igazán nem mondható szemérmesnek, már ami a szerelmüket illeti: 2017-ban ugyanis a The Times brit napilap hirdetésében jelentették be, hogy eljegyezték egymást. Egy évre rá kötöttek házasságot, tavaly szeptemberben pedig Rose a Make Magazine-ben mutatta meg egy fotón, hogy babát vár.

Gwyneth Paltrow és Brad Falchuk

A színésznő és a producer 2010-ben találkozott a Glee című sorozat forgatásán, majd nyolc évvel később volt az esküvőjük. Egyikőjük sem tini már – előző házasságukból mindkettőjüknek van két gyermeke –, mégis úgy viselkednek, mint akik először szerelmesek, ugyanis szívesen teregetik ki magánéletük részleteit. Ezért tudjuk azt is, hogy egy héten mindössze négy napot töltenek együtt. 


Ezek is érdekelhetnek

Friss