Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

5 sztár, aki gyűlöli a filmet és a karaktert, ami híressé tette

default user icon
MME
Azt hihetnénk, a színészek örökké hálásak lesznek annak az alkotásnak, amelyiknek az ismertségüket köszönhetik. Pedig ez koránt sincs így! Összegyűjtöttük azokat, akik ma már legszívesebben letagadnák azt a bizonyos mozifilmet…

 

Kate Winslet - Titanic

A filmet tizennégy Oscar-díjra jelölték, köztük a színésznőt is a legjobb női alakításért. Ám Kate-ről köztudott, hogy híresen önkritikus, így ma már, mint mondja, legszívesebben újraforgatná az egészet, csak hogy állítólagos hibáit kijavítsa.„Minden egyes jelentben borzalmas vagyok! Még az amerikai akcentusom is… Uramisten, hallgatni sem bírom!”– nyilatkozta egyszer.

Matt Damon - A Bourne-ultimátum

A Bourne-filmek harmadik és egyben befejező része az egész világon ismertté – és valljuk be, igen gazdaggá is – tette a színészt. A kritikusok is rajongtak az alkotásért, a nézők pedig összességében jobban szerették, mint a trilógia első két epizódját. Ennek ellenére Damon utálta a forgatókönyvet, állítólag „olvashatatlannak és karriergyilkosnak” nevezte.

Robert Pattinson - Alkonyat-trilógia

A filmek, bár minden idők legjobb jegyeladásainak egyikét produkálták, enyhén szólva is vegyes fogadtatásra találtak a kritikusok körében. Ám állítólag senki nem utálta úgy, mint maga a főszereplő, aki pedig Edward Cullen karakterének köszönheti ismertségét. Pattinson szerint már a könyvet sem kellett volna kiadni, és különösen zavarbejtőnek nevezte azt, hogy egy 108 éves vámpír szeret bele egy tinédzserbe...

George Clooney - Batman és Robin

A tévénézők körében népszerű Ross doktort alakító sorozatszínésznek praktikus okai voltak arra, hogy elvállalja Batman szerepét: Hollywoodban szeretett volna filmes karriert. A döntés utólag jó ötletnek bizonyult, Clooney karrierje szárnyalni kezdett – annak ellenére, hogy a filmet ő maga és a kritikusok is a legrosszabb Batman-alkotásnak tartják. Clooney ráadásul sokáig azt hitte, alakításával az egész sorozatot tönkretette. 

Cher - Díva

A fiatalabb generáció valószínűleg ekkor figyelt fel a popzene istennőjére, pedig ha tehetné, Cher ezt a zenés filmet legszívesebben kitörölné hosszú pályafutása történetéből. Még akkor is, ha az általa előadott You Haven't Seen The Last Of Me című dal elnyerte a legjobb betétdalnak járó Emmy-díjat. Az énekesnő szerint ugyanis a rendező, Steve Antin és a forgatókönyv is egyenesen borzalmas volt.

Ezek is érdekelhetnek