Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

5 megfizethető ötlet luxus ünnepi menühöz!

Hogyan lehet elegáns, luxus karácsonyi süteményt varázsolni a Pavlovából? Milyen kacsát válasszunk, hogy ne töltsünk sok időt a konyhában? Tippek és trükkök, egy megfizethető ünnepi menühöz!

1. HABCSÓK TORTA

Igazi villantós sütemény a Pavlova, vagyis a habcsók torta! Eredetileg bogyós gyümölcsök, és keményre vert tejszín kerül a habcsók alapra, de az ünnepek alatt ezt is bátran variálhatjuk! Lapátolj krémesre kevert gesztenyepürét a habcsók tortára, és díszítsd kész pralinéval, vagy ropogós, mandulás aprósütemény válogatással. Mindkettő megtalálható a Lidl Deluxe termékei között!

2. Ünnepi vacsora

A kiadós ebédek után, valami hideget, de mégis ünnepi különlegességet vacsoráznátok? Erre is van tippünk! Készüljön hidegtál speciális felvágottakból és sajtókból az egész család számára! A Lidl Deluxe termékei között Bresaola sonka, pármai sonka, Cabanossi kolbászkák, különleges májpástétomok és kiváló minőségű skót-, valamint olasz sajtok közül választhatod ki az ünnepi vacsora hozzávalóit.

3. Szárnyast, de mit?

Sokan pulykát, vagy csirkét sütnek az az ünnepek alatt. Tény, hogy egy sült pulykával jól lakik az egész család, ahogyan az is biztos, hogy egy töltött csirkemelltől mindenki megnyalja mind a tíz ujját! Azonban, ha egy kicsit változatosabb, mégis megfizethető szárnyast készítenél, akkor konfitálj kacsacombot, vagy készíts sült kacsacombot naranccsal! Ha kevés az időd, vagy nem szeretnél 4-5 órát a konyhában tölteni az ünnepek alatt, akkor próbáld ki a Lidl Deluxe kacsatálját, mely előkészítése nem igényel sok időt, lehetetlen elrontani és nagyon finom is. Kívül ropogós, belül omlós. Kell ennél több?

4. Dobd fel a deszerteket!

Az ünnepi asztalra nemcsak zserbó és bejgli kerülhet, hanem Tiramisu és Profiterol is! Ha ezeket választod, akkor máris mutatunk két csodás receptet! Az eredeti tiramisu receptet itt , míg a profiterol elkészítését itt találod meg!  Ha nem szeretnél sok-sok süteményt sütni az ünnepekre, akkor próbáld ki a Lidl Deluxe termékcsaládjában kapható tiramisut és profiterolt, amelyek minőségi alternatívát jelentenek, ha kifogytunk az időből az ünnepek alatt.

 

Ha könnyedebb édességet keresel, akkor a pohárdesszert lehet a megoldás. A Lidl Deluxe termékei között van babán ízű, melyet karamel, és étcsokoládé tesz még különlegesebbé, valamint étcsokoládés is 50%-os és 70%-os kakaótartalommal.

5. Valami különleges köret

Kipróbálnál valami újat, de már így is órákat töltöttél a konyhában a kacsa, a disznótoros, vagy éppen a bejgli miatt? Erre is van megoldás! A Lidl hercegnő burgonyája a karácsony új sztárja lehet! A francia konyha klasszikus körete ez. A rózsa formájú burgonyapürét, egy sütőpapírral kibélelt tepsiben aranybarnára süthetjük. Kiváló köret kacsához, sertéshez, csirkéhez, de még a karácsonyi hurkához is.

A LIDL DELUXE TERMÉKEIT KERESD A LIDL ÜZLETEIBEN, TOVÁBBI RÉSZLETEK, ITT! 

Ezek is érdekelhetnek