Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

5 hasznos konyhai alkalmazás, amit ki kell próbálnod

default user icon
MME
Talán még nem jutott eszedbe, de az okostelefonod „eszét”, azaz a különböző alkalmazásokat bevetheted főzés előtt, közben és után is. Különböző kategóriákban mutatunk applikációkat, amiket érdemes lehet letöltened.
Bevásárlás

Ha a bevásárló listák híve vagy, jó szolgálatot tesz majd a Listonic nevű alkalmazás, amiben könnyedén elkészítheted a bevásárló listádat, ha nem szeretsz pötyögni, akár diktálással is. Ezután pedig mindig javaslatot tesz majd az általad leggyakrabban vásárolt termékekre, így még egyszerűbb lesz összeállítani. Megadhatod a termékek árát is, hogy figyelni és rögzíteni tudd a költést. És akkor sincs gond, ha éppen valaki más vásárol be a családból, mert könnyedén megoszthatod a listát.

Tárolás és frissesség

A FoodKeeper nevű alkalmazás segít eligazodni abban, hogy mit, hogyan érdemes tárolni, és, hogy melyik élelmiszer meddig fogyasztható. Ezek olyan kérdések, amik még a gyakorlott háziasszonyoknak is problémát okozhatnak, ha új hozzávalókkal kísérleteznek, a kezdőkről már nem is beszélve. Így a számítógépen és okostelefonon egyaránt elérhető alkalmazás nagyon hasznos, egyetlen egy hátulütője van, hogy egyelőre csak angol nyelven érhető el.

Inspiráció és megosztás

Szereted az online közösségeket? Inspirációra vágysz vagy megosztanád másokkal a saját receptjeidet? A Receptelő egy remek közösségi applikáció, amin keresztül kategóriák szerint (étel típusa vagy főzési idő) recepteket kereshetsz, és képekkel együtt megoszthatod a sajátjaidat. A recepteknél még azt is be tudod állítani, hogy hány adagot főzöl, a szerint változik a hozzávalók mennyisége. Ennél egyszerűbb nem is lehetne!

Diéta és kalóriaszámlálás

Éppen diétázol? A Yazio kalóriaszámláló nagy segítségedre lehet. Hogy miben? Ételnaplót vezethetsz benne, diagramokon figyelheted a napi aktivitásodat és a súlyod változását, a kalóriatáblázatok segítségével könnyebben megállapíthatod, hogy miből mennyit ehetsz, sőt még egyéni étrendet is kialakíthatsz a segítségével, ha megadod a céljaidat. És diétás recepteket is tartogat a számodra, sőt még különböző kihívásokon is részt vehetsz, ami még jobban motiválni fog.

Ha nincs idő főzni

Előfordulhat olyan, hogy nincs időd főzni és rendelnél valamit. Ezt a Netpincér alkalmazás  segítségével teheted meg a legegyszerűbben. Csak válassz étel vagy étterem alapján és máris látni fogod a részleteket. Az étel árát, a kiszállítás díját és azt is, hogy mennyi idő múlva fog megérkezni az ételed.

5 FURA KONYHAI KÜTYÜ, AMIT SZÍVESEN KIPRÓBÁLNÁNK >>> 
5 DOLOG, AMIT ÉRDEMES NAPONTA TISZTÍTANI A KONYHÁBAN >>> 
5 TIPP A TÖKÉLETESEN RENDSZEREZETT ÉS ÁTLÁTHATÓ KONYHÁÉRT! >>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss

Friss