Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

5 egyszerű vendégváró ötlet! S.O.S. helyzetre!

default user icon
MME
A legjobb bulik az utolsó pillanatban szerveződnek. Ám ha épp te leszel a házigazda és nem készültél fel a vendégvárásra, akkor most mutatunk néhány apró, de jól bevált trükköt a gyors, olcsó, mégis látványos menüsorhoz!
1. Virsli tésztában

Végy egy csomag leveles tésztát, vágj belőle egyenlő méretű négyzeteket, és csomagold bele a virsliket egyesével. Amikor megérkeztek a vendégek, akkor tedd a sütőbe - tíz perc alatt kész!

2. Pizzagolyó

Ezt a receptet bloggerünk mutatta be itt, a Mindmegette.hu-n. Azóta is a szerkesztőség kedvence, mert 15 perc alatt imádnivaló harapnivalót készíthetünk vele. Plusz érv mellette: a gyerekek is imádják! A receptet itt találod >>> 

3. Töltött sonka 

Az olívabogyó finom és egészséges rágcsálni való is lehet, pláne, ha sonkába csomagolod. A sonkát csavard tölcsér formájúra, és töltsd bele három szem olívabogyót! Látványos megoldás szilveszterre, és kitűnő kiegészítő a koktélok mellé.

4. Miniszendvicsek

Nincs időd, sem kedved a sütéshez, főzéshez? Mielőtt felidegesítenéd magad, jusson eszedbe a jó öreg szlogen: a nehéz ételek megölik a bulit! Ezért készíts miniszendvicseket bugettből: jól mutat, nem kell hozzá tányért szervíroznod (majd utána mosogatnod) és tökéletes falat italozáshoz. 

5. Töltött tortilla

Ha készen vásárolsz tortilla tésztát, villámgyorsan elkészíthetsz pár tortilla tekercset, amelyet aztán felvágva mutatós hidegtálként prezentálhatod! Felvágottal, de akár lazaccal is megtöltheted - ízlés és aszerint, hogy mit találsz otthon a kamrában. 

Ezek is érdekelhetnek

Friss

Friss