Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

47 kilót adott le Judit, hogy jó példát mutasson fiának

default user icon
MME
Igazi sikersztori Judit fogyástörténete, ugyanis 50 felett döntött úgy, hogy ideje megszabadulni a pluszkilóktól. Ezzel nemcsak fiának mutatott példát, de sok mindenkit inspirált az egészséges életmód követésére.

Gyermekkora óta túlsúlyos volt Olaszné Dobos Judit, és a felesleg annyira természetessé vált az életében, hogy csupán 50 felett döbbent rá: változtatni kell.

Sokszor kapott megjegyzéseket

A túlsúly miatt Juditnak állandóan fájt a térde, a bokája, a dereka és a háta is. A mozgás nehézkes volt számára, hamar elfáradt. Mindemellett egészségügyi problémákat is okozott nála a felesleg: magas volt a vérnyomása, és az orvosok előrejelzése szerint a cukorbetegség is a küszöbön állt. Az, hogy nőként nem tudott igazán csinosan öltözködni, csak a jéghegy csúcsa volt.

Két és fél évvel ezelőtt elesett, és a sérülés miatt orvoshoz kellett fordulnia. A vizsgálatot végző doktor elsősorban nem a problémára fókuszált, hanem azt mondta, hogy „le kellene fogynia”. Judit annyira rosszul érezte magát ettől, hogy megfogadta, soha többé nem kerül ilyen helyzetbe. Ezenkívül a fiának is szeretett volna példát mutatni.

Az életmódváltás segített

Korábban többször is próbálkozott gyors módszerekkel, de a siker sosem volt tartós. A koplalás sem vezetett eredményre, ezért Judit szakértő segítséget kért. Az interneten talált rá Balázsra, akit a videói alapján szimpatikusnak talált. Felkereste őt, és ez hozta meg az igazi változást. Judit átállt egy kiegyensúlyozott étrendre, mert megtanulta, mi az, amit ehet, és mi az, amit nem. Illetve azt is, hogy hányszor és mikor mennyit szabad ennie. Innen már csak idő kérdése volt a siker.

Nagy az öröm: a fia is lefogyott

A fájdalom már a múlté, és Judit jobb közérzettel éli mindennapjait. Ma már csinosan öltözködik, szívesebben vásárol ruhákat magának. Energikusabb, nyitottabb személyiség lett belőle. De az igazi öröm mégis az, hogy időközben a fia is sikeresen lefogyott – írja a metropol.hu.

Borítókép: Fanny magazin

Ajánljuk még:

Ezek is érdekelhetnek

Friss