Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

4 millió forintot adott hallgatásáért Kanye West egy pultosnak

default user icon
MME
Úgy néz ki, hogy Kanye West már nagyon vágyott egy olyan valakire, akinek végre jól kibeszélheti magát. Anessa Rossli egy Los Angelesben dolgozó pultos TikTokon sztorizott arról, hogy West még néhány éve betért hozzá, kért egy pohár jeges vizet, majd onnantól kezdve be nem állt a szája. Csak mondta, mondta, és mondta, Rossli pedig türelmesen hallgatott. A jutalom nem maradt el, a világsztár 15 ezer dollár (4 millió forint) borravalót hagyott a hölgynek.

A Los Angeles-i pultoslány története szerint Kanye West néhány évvel ezelőtt tért be hozzá egy bárba. A huszonkétszeres Grammy-díjas amerikai rapper, lemezproducer, filmrendező, és divattervező minössze egy pohár jeges vizet kért, majd leült.

Érezni lehetett, hogy ez egy teljesen spontán látogatás volt, hiszen a zenész még csak asztalt sem foglalt, de még csak a táncoslányok műsora sem érdekelte. Egyetlen dologra vágyott; arra, hogy valaki meghallgassa. Vágyát Anessa Rossli, a hely egyik pultoslánya teljesítette, aki nem csinált mást, csak figyelt, West pedig beszélt. Hallgatását természetesen busásan meg is jutalmazta a sztár, ugyanis 15 ezer dollár borravalót hagyott, ami forintosítva 4 milliónál is több pénzt jelet.

Ajánljuk még:

 

Ezek is érdekelhetnek