Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

3+1 kihagyhatatlan gasztroprogram hétvégére

Finomakat ennél, de nem akarsz főzni, sem étterembe menni? Látogass el egy gasztrofesztiválra, és vidd a családot is! Kimazsoláztuk a legizgalmasabbakat!
NYÁRKÖSZÖNTŐ VARGÁNYAFESZTIVÁL >>> 

Mátranovákon idén június 11-én tartják a település legnagyobb ünnepét. Délelőtt ügyességi versenyeket rendeznek a Jaj-réten, délben a környező erdőkben termett gombából készített ételekkel várják a vendégeket, délután pedig a szabadtéri színpadon kulturális műsorral kedveskednek a résztvevőknek.

PUSZTAI ÉTELEK FESZTIVÁLJA >>> 

A Tiszafüredhez tartozó Kócsújfalu szombaton ad otthont az immár hagyományos gasztrofesztiválnak. A főzőverseny mellett különböző kulturális programok sora, egész napos népi játszóház és kóstolási lehetőség várja az érdeklődőket 2016. június 11-én.

DEBRECZINER GOURMET FESZTIVÁL >>> 

Két napig kolbászból lesz a kerítés Debrecenben! Június 11–12-én a Nagyerdőn kóstolhatod meg a hungarikummá nyilvánított debreceni párost, amelynek tiszteletére nagy gasztrobulit csap a Stílusos Vidéki Éttermiség (SVÉT), valamint az ország számos pontjáról érkező többi étterem.

RUCCANJ ÁT A SZOMSZÉDBA IS! >>> 

2016. június 10. és 12. között 8. alkalommal kerül sor Szlovákia legnagyobb gasztronómiai fesztiváljára Pozsonyban, a pozsonyligetfalui (petržalkai) lóversenypályán. A Gurmán Festen kedvedre ehetsz, ihatsz, kóstolhatsz, kézműves finomságokat vásárolhatsz, valamint főzőbemutatókon is részt vehetsz.


A hét utolsó három napján, a pozsonyihoz hasonló kassai Gurmán Festen megkóstolhatod a helyi vendéglők és szállodák ételkülönlegességeit, továbbá megismerheted Szlovákia legjobb mesterszakácsait, csaposait és sommelier-it, akik egyedülálló ízelítőt kínálva mutatják be művészetüket.

Még több júniusi gasztroprogramot találsz itt! >>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss