Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

3 hagyományos karácsonyi menü

default user icon
MME
Vannak, akiknek a karácsony nem karácsony halászlé, töltött káposzta, rántott hal és bejgli nélkül, de jó, ha van az asztalon egy ínycsiklandó sült és egy mutatós torta is. Azoknak ajánljuk ezeket a karácsonyi menüket, akik hűségesek a hagyományos ízekhez.

Karácsonykor a bejgli, a zserbó, a linzer nagyjából minden családban ott van az ünnepi asztalon - ám a többi fogás igencsak képlékeny. Még a hagyományőrzők körében is akadnak, aki a halászlére vagy éppenséggel a borlevesre esküsznek. A főételnél pedig talán még több variáció lehetséges: van, aki a füstölt hússal készült töltött káposztáról, van, aki a rántott halról nem tud lemondani, és olyan családok is akadnak, akik a töltött és gyöngyölt sülteket szeretik ilyenkor falatozni.

Összeszedtük hát a legjobb hagyományos karácsonyi étel receptjeinket, menüsorokba rendezve, és reméljük, hogy mindannyian megtaláljátok a kedvetekre valót!

Hagyományos Karácsonyi MENÜ 1.

BORLEVES MANDULÁS HABGALUSKÁVAL >>> 

KLASSZIKUS TÖLTÖTT KÁPOSZTA >>> 

ZSERBÓ - AZ EREDETI RECEPT >>> 

 

Hagyományos Karácsonyi MENÜ 2.

HALÁSZLÉ - Szegedi, bajai és korhely >>>

RÁNTOTT HALFILÉ MAJONÉZES KRUMPLISALÁTÁVAL >>>

REPEDÉSMENTES BEJGLI SOK-SOK TÖLTELÉKKEL, DIÓSAN ÉS MÁKOSAN >>>

Hagyományos karácsonyi MENÜ 3.

KLASSZIKUS TÁRKONYOS CSIRKERAGULEVES >>>

ASZALT SZILVÁVAL TÖLTÖTT PULYKAMELL >>>

FLÓDNI IHLETÉSŰ TORTA >>>


MÉG TÖBB KARÁCSONYI RECEPT A MINDMEGETTE OLDALÁN >>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss