Karácsonykor a bejgli, a zserbó, a linzer nagyjából minden családban ott van az ünnepi asztalon - ám a többi fogás igencsak képlékeny. Még a hagyományőrzők körében is akadnak, aki a halászlére, vagy éppenséggel a borlevesre esküsznek. A főételnél pedig talán még több variáció lehetséges: van, aki a füstölt hússal készült töltött káposztáról, van, aki a rántott halról nem tud lemondani, és olyan családok is akadnak, akik a töltött és gyöngyölt sülteket szeretik ilyenkor falatozni.
Összeszedtük hát a legjobb hagyományos karácsonyi étel receptjeinket, menüsorokba rendezve, és reméljük, hogy mindannyian megtaláljátok a kedvetekre valót!
Hagyományos Karácsonyi MENÜ 1.
BORLEVES MANDULÁS HABGALUSKÁVAL >>>
KLASSZIKUS TÖLTÖTT KÁPOSZTA >>>
ZSERBÓ - AZ EREDETI RECEPT >>>
Hagyományos Karácsonyi MENÜ 2.
HALÁSZLÉ - Szegedi, bajai és korhely >>>
RÁNTOTT HALFILÉ MAJONÉZES KRUMPLISALÁTÁVAL >>>
REPEDÉSMENTES BEJGLI SOK-SOK TÖLTELÉKKEL, DIÓSAN ÉS MÁKOSAN >>>
Hagyományos karácsonyi MENÜ 3.
KLASSZIKUS TÁRKONYOS CSIRKERAGULEVES >>>
ASZALT SZILVÁVAL TÖLTÖTT PULYKAMELL >>>
FLÓDNI IHLETÉSŰ TORTA >>>
Ajánljuk még: