Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

3 étel, ami csúcsformába hoz a bikiniszezonra!

Továbbra se mondunk le arról, hogy jól mutassunk az új fürdőruhánkban! Azonban nem elég fogyni ahhoz, hogy igazán szép alakunk legyen, szükségünk lesz némi fehérjére. Ezt segítik mostani részünkben a húsok és az isteni halak.
1. Vadlazac

A kissé zsíros lazac tele van omega­3 zsírsavval, ami segít a gyulladás elleni küzdelemben, miközben a kiváló minőségű sovány fehérjék megakadályozzák a felesleges zsír felhalmozódását. Ezenfelül ez az ízletes hal még a bőrünk regenerálódásában is közreműködik egy kiadós napozás után. Így nem csak a szívünknek tesz jót, ha heti kétszer beiktatjuk a lazacot a diétánkba, de a a derekunk is látványosan karcsúbb, a bőrünk pedig egészségesen ragyogó lesz!

 

Ezért tilos reggel citromlevet inni >>> 

2. Legeltetett marha

Ugyan minden sovány fehérje növeli a telítettségérzetet, a táp és takarmány helyett szabadon legeltetett marha azonban még a kategórián belül is kiemelkedik. Ezt pedig a benne található konjugált linolsavnak köszönheti, ami kimutathatóan csökkenti a testzsírszázalékot és a koleszterinszintet. Így egy jó steak után fitten és egészségesen élvezhetjük a jó időt, ez ráadásul még napi vasbevitelünk közel egyharmadát is fedezi.

11 fogás, amit bűntudat nélkül megehetsz!  >>> 

3. Makréla

Az egészséges csontozatért felelős D­vitamin a kutatások szerint az izmok erősségét és az immunrendszert is képes fejleszteni. A napfény segítségével termelt vitamin valójában egy hormon, ami beindítja az immunsejtek működését. Így elkerülhető a fáradtság és a betegség, a két tényező, ami leginkább hajalmossá tesz arra, hogy edzés helyett otthon üljünk, és kalóriadús nasikkal vigasztaljuk magunkat. Pusztán 85 gramm makréla a napi D­vitamin szükségletünk 65 %­-át biztosítja: már csak napozni kell!


Ezek is érdekelhetnek