Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

27 kilót hízott a terhesség alatt a sztáranyuka - így néz ki most

default user icon
MME
Tizennégy hónap kemény munkája után ugyanolyan bomba formában van Blake Lively, mint második kislánya születése előtt volt. Ryan Reynolds gyönyörű felesége 27 kilót szedett fel terhessége alatt, most viszont ismét S-es méretet hord.

Blake Lively 2016 szeptemberében adott életet második gyermekének. A színésznő már a szülés előtt azt nyiltakozta, hogy elege van abból a trendből, hogy egy sztáranyukának minél gyorsabban le kell fogynia, ő inkább a kisbabájával szeretne foglalkozni.

A Gossip Girl című sorozat és a Zátony film sztárja a kezdetekben valóban nem csinált problémát abból, hogy rajta maradtak a terhesség alatt felszedett kilók. Szülés után 2 hónappal már nyilvános rendezvényen is megjelent és vállalta akkori formáját.

A szőke szépség aztán fokozatosan belevetette magát az edzésekbe és a diétába. A napokban pedig az Instagramra kitett képén már újra bomba formában tündököl.

"Úgy tűnik a terhesség alatt felszedett 27 kilótól nem tudsz úgy megszabadulni, hogy az Instát pörgeted, és azon agyalsz, miért nem nézel ki úgy, mint egy bikinimodell" - írta Blake Lively, aki köszönetet mondott személyi edzőjének is azért, hogy újra S-es méretet hordhat.

A színésznő azt is elárulta a posztjában, hogy 10 hónap alatt 27 kilót hízott és mindezt 14 hónap alatt adta le.

ÍGY NYERTE VISSZA SZÜLÉS UTÁN BOMBA ALAKJÁT AMAL CLOONEY >>> 

ÍGY NÉZ KI A SZÜLÉS UTÁN NÉGY HÓNAPPAL BEYONCÉ >>> 

BOMBA FORMÁBAN VAN SZÜLÉS UTÁN AZ 51 ÉVES JANET JACKSON! >>> 

ELKÉPESZTŐ! 16 KILÓT FOGYOTT A PRETTY LITTLE LIARS SZTÁRJA >>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss