Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Ezt az egy ételt hajlandó megenni Victoria Beckham - David Beckham kiborult!

default user icon
MME
Bár David és Victoria Beckham házassága idillinek tűnik, van egy dolog, amiben 25 éve nem tudnak dűlőre jutni: az étkezés kérdése.

 "Ebből a szempontból kifejezetten rossz nőt vettem el" - panaszkodott David Beckham a River Cafe Table 4 podcastjében. " Szeretem a jó borokat és a finom ételeket, és azt is szeretem, ha másokkal együtt ehetek-ihatok. Sajnos Victoria egyetlen ételt hajlandó megenni, amióta ismerem: a grillezett halat párolt zöldséggel. Ettől, ezidő alatt, csupán egyszer tért el, amikor Harper lányunkat várta: nem emlékszem, hogy mi volt aznap a vacsora, de tudom, hogy azóta sem láttam, hogy olyat evett volna. Az biztos, hogy a közös életünk egyik legszebb esétje volt!" - meséli nevetgélve az egykori sztárfocista, aki imád és tud is főzni, ahogy a lenti Instagram videó - és alatta Gordon Ramsay barátjának elismerő kommentje is mutatja:

 

Victoria Beckham egyébként pontosan tisztában van azzal, hogy gasztronómiai szempontból nem egy leányálom együttélni vele: ugyanennek a podcast csatornának egy régebbi műsorában elmondta, hogy ő az éttermek legrosszabb rémálma, ugyanis nagyon egyszerű az ízlése ételek terén.

"Szeretem a teljes kiőrlésű pirítóst megsózva. Ez az a szénhidrát, ami megnyugtat, és imádom a sót” - mondta. Imádom a párolt zöldségeket balzsamecettel, amit a saját ízlésem szerint fűszerezek. Szeretem, ha nagyon egyszerű módon készítik el az ételeket. Nem szeretem az olajat, a vajat vagy a mártásokat” - mondta  a műsorban az egykori Spice Girl, divattervező és stílusikon Victoria. Elismerte, hogy nem étkezik túl izgalmasan, azonban azt is elárulta, hogy nagyon szeret inni az ételek mellé, és nagyon jó vacsoravendégnek tartja magát. 

 

 

Ajánljuk még:

Ezek is érdekelhetnek

Friss