Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

23 000 recept – 23 000 rajongó!

Lassan 10 éve, hogy a Mindmegette.hu oldalra felkerült az első recept! Akkor még nem gondoltuk volna, hogy ekkora sikere lesz az oldalnak, és hogy valaha is elérjük ezt a hatalmas számot!

Az első, a legeslegelső recept 2001 augusztusában egy csokoládékenyér volt… Így most is csokoládékenyérrel, de egy újabbal, Zsolt finomságával ünneplünk. Nagyon finom, kóstoltuk! :)

Azóta több mint 23 000 magyar nyelvű receptet találtok a Mindmegettén. Mégpedig olyanokat, amelyeknek nagy részét TI küldtétek! Köszönjük!

És azt sem gondoltuk volna, hogy ennyire népszerű lesz, és hogy nem csak receptekről fog szólni, hanem sokkal, de sokkal többről. Olvasnivalókról, diétákról, fórumozásról, blogokról – és egy igazán jó csapatról!

Most duplán ünneplünk, hiszen nem csak receptjeink száma, hanem a Facebookon a Mindmegette rajongó száma is a napokban lépte át a bűvös 23 000 számot.

Köszönjük nektek, hogy nap mint nap rengeteg receptet küldötök nekünk, hogy figyelemmel követitek írásainkat - akár itt az oldalon, akár a Facebookon vagy okostelefonjaitokon, köszönjük, hogy hozzászóltok témáinkhoz, tanácsokat adtok nekünk és egymásnak, megosztjátok receptjeinket, olvassátok leveleinket… Köszönjük, hogy szeretitek a Mindmegettét!

Ezek is érdekelhetnek