Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

225 éves a világhírű gyomorkeserű!

Csak pozitívan! Ez az üzenete a Zwack Unicum új reklámfilmjének, amelyben a magyar történelem, a sport és a bulizós hangulat került a középpontba. Hogyan lehet mindezt összehozni 46 másodpercben? Érdemes megnézni!

 

 

Különleges év a mostani, hiszen Dr. Zwack udvari orvosként 225 éve kínálta meg II. József Habsburg uralkodót azzal a gyomorkeserűvel, amely ma már világszerte ismert és méltán kedvelt gyomorkeserű. Nem véletlen, hogy ez a jelenet elevenedik meg az Unicum új reklámfilmjének első jelenetében is.

Történelem

II. József Habsburg uralkodó és Dr. Zwack közös jelenetével kezdődik a spot, ami a magyarok találékonyságára is utal. Ezt egy speciális 1848-49-es szabadságharcban hősiesen harcoló ostoros magyar hadtest bemutatása követi, amely a magyarok küzdeni akarását, harcos múltját jelképezi. 

Sport

A következő jelenet Hajós Alfrédot ábrázolja az éppen épülő Parlamenttel a háttérben, mely a rengeteg magyar sportsikert jelképezi, de közben olyan apró különlegességeket is felvillant, mint az akkor még a Dunában úszó, akár több méteresre is megnövő vizák. 

BULI 

Majd a kisfilmben eljutunk a mai Hősök terére, egy fesztivál hangulatú közegbe, ezzel is jelezve, hogy a magyarok sok életkedvvel és pozitív látásmóddal megáldott emberek. Egy korty gyomorkeserű után pedig még bulizósabb hangulatba kerülhetünk. Az alkotást megnézheted a youtubon, de vigyázz! Utána óhatatlanul megkívánod az Unicumot!

Ezek is érdekelhetnek

Friss