Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Fogyássztori: Katalin elárulta, hogy fogyott le 22 kilót

default user icon
MME
Fogyni mindig nagy kihívás, különösen, ha jelentős túlsúllyal küzd az ember, és az egészsége a tét. Sokan jól tudják, hogy bele kellene vágniuk, de hiányzik az a bizonyos kezdő lökés. Új sorozatunkkal, reméljük, ezt sikerül megadnunk nekik: minden héten egy-egy inspiráló fogyássztorit osztunk meg a Mindmegette, mégis fogyott rovatunkban. Most következzen Katalin története, aki eddig 22 kilótól szabadult meg.

„2021. januárjában elhatároztam, hogy életmódot váltok. Akkor már 135,5 kg volt a súlyom. Nehezen mozogtam, vérnyomás problémáim voltak” - kezdi történetét Kozma Katalin. „Először a Woman menüt próbáltam ki néhány hónapig, majd jött az Űrhajós diéta és a Réka alakreform menü. Azóta folyamatosan fogyasztom az Update termékeket, odafigyelek az étkezésre és a vízfogyasztásra, ami mára elérte a 3-3,5 litert. Délelőtt fogyasztok gyümölcsöket, amit nem tudok és nem is akarok kiiktatni az életemből.”

Testmozgás

„Eleinte szobakerékpároztam 1 órát, majd 1,5 órát minden nap. Ahogy csökkent a súlyom, úgy elkezdtem sétálni napi 4-5 kilométereket. Két hónapja újabb mozgásformát kezdtem el: a Power Plate edzéseket heti 3 alkalommal, melynek hatására folyamatosan változik az alakom” - meséli Katalin, aki eddig 22 kilót dobott le. A célja, hogy 100 kg alá menjen a súlya, és azt meg is tartsa.

„Hálás vagyok, amiért sikerült elkezdenem az életmódváltást, ami ma már természetes. Az Update termékek finomak, nem éhezek, naponta ötször eszem kis adagokat. A rendszeres mozgás is napi szinten az életemmé vált.”

AJÁNLJUK MÉG:

Ezek is érdekelhetnek

Friss