Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Ez a 10 recept volt a kedvencetek 2022-ben!

default user icon
MME
2022 nem volt könnyű év, de mi, elsősorban nektek, olvasóknak köszönhetően, pozitív mérleggel zárhattunk: ugyanis decemberben, a Mindmegette.hu volt a legnépszerűbb receptoldal az országban! Persze, az év maradék 11 hónapjában is igen sűrűn ellátogattatok hozzánk, ha egy-egy jó receptre volt szükség - nézzük, melyik volt az a TOP 10 fogás, amit tavaly Mindmegettéről készítettetek el!

Mint a legtöbb magyar receptoldalnál, a Mindmegette.hu-nál is két extra pörgős időszak van az évben: a karácsony és a húsvét. Nem is csoda, hiszen ez a két nagy "lakomás ünnepünk" abból is kihozza szakácsot, aki egyébként évközben ritkábban főz. Ezekben a hetekben, hónapokban mi, a Mindmegette.hu szerkesztői, minden erőnkkel azon vagyunk, hogy még több, még jobb, még izgalmasabb recepttel, cikkel és videóval szolgáljunk, hogy nektek, kedves Olvasóink, sok finom falatban, elismerő csettintésekben, felejthetetlen gasztrosikerekben gazdag legyen az ünnepi szezon.

Rekordokat döntött a Mindmegette

Így, a karácsonyon és a szilveszteren túl visszatekintve az elmúlt egy hónapra, nem érzünk mást csak hálát: december 23-án ugyanis, veletek közösen értük el, hogy minden idők legnagyobb napi látogatottságát könyvelhettük el. A Gemius adatai szerint honlapunkat ezen a napon 633.896-an kerestétek fel, amivel valamennyi magyarországi gasztronómiai oldalt megelőztünk.

Szilveszterkor is csúcsot döntöttünk, hiszen - korábbi évek adatait túlszárnyalva - 521.152 egyedi látogatót üdvözlhettünk honlapunkon. Lencsefőzelék, malacsült vagy éppen virslis lencsesaláta receptek után kutatva - korábban soha ennyien nem kattintottatok az év utolsó napján az oldalunkra. A decemberi adatokat nézve megállapíthattuk, hogy átlagosan napi 346.513-an olvastátok cikkeinket, kerestetek a receptoldalainkra vagy néztetek gasztrovideót. Ezzel az eredménnyel, és persze a segítségetekkel lefőztük a versenytársainkat!

Egész évben sztárok - következzen 2022 TOP 10-es receptlistája!

Persze az év nem csupán egyetlen hónapból áll, és nálunk bizony minden hónapnak (szezonnak, évszaknak) megvannak a maga sztárjai: június-júliusban például minden IS cukkiniből készül, a március zömmel a medvehagymáról szól, októberben a sütőtökös, húsvétkor pedig a tojásos receptekből nem készülhet elég. Azonban vannak olyan örökzöld kedvencek, amelyeket évszaktól, időjárástól, szezonális zöldség-és gyümölcsfelhozataltól függetlenül imádtok. Íme 2022 top 10 receptje.

1. Egyszerű pizzatészta


2. Hagyományos brassói

3. A legjobb csirkemell receptek


4. A legfinomabb fasírt


5. Elronthatatlan gofri

6. Omlós almás pite


7. Kókuszgolyó


8. Klasszikus túrógombóc


9. Palócleves


10. A legjobb palacsintatészta

Hálásan köszönjük nektek, hogy az ünnepek alatt ilyen sokan kerestétek fel az oldalunkat, és velünk főztetek! Tartsatok velünk 2023-ban is, hiszen tudjátok: egy jó recept mindent megold! 

Ezek is érdekelhetnek

Friss

Friss