Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

2012. június 4. Véget ér a Morzsáló Blog

Van egy olyan mondás, miszerint „amikor a Jóisten becsuk egy ajtót, másutt kinyit egy ablakot”. A dolgok időnként véget érnek, akárcsak az ovi vagy a gimi, ahonnan ugyan mindannyian elvágyódtunk, mégis fájt a szívünk a ballagás napján, még akkor is, ha béna matróz blúzt kellett viselnünk, és komolytalanul végig vihogtuk az osztályfőnökünk beszédének legmeghatóbb pillanatait. :-)

Minden búcsú nehéz, hiszen ezzel magunk mögött hagyunk egy darabot az életünkből, s ami egykor a megszokott mindennapjainkat jelentette, hirtelen emlékké válik, de csak rajtunk múlik, hogy ezek vidám és mosolygós, vagy könnyáztatta, keserű pillanatokként maradnak-e meg a lelkünkben.

A mai napon véget ér a Morzsáló. 7 év és több mint 500 rész után búcsúzunk tőletek. Köszönjük szépen a Mindmegettének a lehetőséget, hogy Magyarország legkorábbi gasztro-blogjaként helyet kaptunk az oldalon, és megírhattuk a kezdeti szárnypróbálgatásainktól kezdve a konyhában tett minden kalandunkat, valamint mesélhettünk az életünk minden lényeges momentumáról.

Köszönjük nektek, kedves Olvasóink, hogy velünk voltatok, és értelmet adtatok ennek a blognak, hiszen lelkesen és boldogan fogadtátok minden receptünket és történetünket. Nélkületek sosem lett volna Morzsáló, és talán sosem tanultam volna meg sütni és főzni. Köszönöm az elmúlt évek során küldött megszámlálhatatlanul sok kedves, őszinte sorotokat, a támogatásotokat, a jó tanácsaitokat és a szeretetet, amelyek szebbé tették a napjainkat! Sosem fogunk titeket elfelejteni, és reméljük, ti is jó szívvel gondoltok majd vissza ránk, a Morzsálós családra!

További sikereket kívánunk a Mindmegettének, nektek pedig jó egészséget, izgalmas gasztronómiai kalandozásokat és sok-sok örömöt az életben!

Ezek is érdekelhetnek

Friss

Friss