Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

15 fogás karajból rántva, töltve, szaftosan

default user icon
MME
Ha unod a csirkemellet, készítsd karajból a rántott vagy göngyölt húst. De sütheted legyező formában, tekerheted baconbe vagy egészben is elkészítheted. 15 szuper recepttel segítünk.

Ha vasárnapi ebédnek rántott húst szeretnénk, akkor azt legtöbbször sertéskarajból készítjük el. Viszont ha már unod a rántott húst, akkor számtalan módon teheted izgalmasabbá a karajt.

Göngyölve, sajttal töltve, egészben, baconbe tekerve, de szaftosan is isteni ebédet készíthetsz belőle. Mutatunk 15 szuper receptet, melyet egytől egyig szeretni fog a család.

SERTÉSKARAJ HENTES MÓDRA >>>

SÜLT KARAJSZELET ÉDESBURGONYAPÜRÉVEL >>> 

RÁNTOTT KARAJ SÜLT KRUMPLIVAL >>> 

LABANCPECSENYE >>>

LILAHAGYMÁN SÜLT BACONBE GÖNYGÖLT KARAJSZELETEK >>>

ŐZGERINCFORMÁBAN SÜLT SAJTKRÉMES-BACONÖS KARAJ >>>

LEGYEZŐ KARAJ >>>

BACONBE TEKERT TÖLTÖTT KARAJSZELETEK >>>

EGÉSZBEN SÜLT SERTÉSKARAJ PIKÁNS BURGONYÁVAL >>>

GOMBÁS KARAJSZELETEK >>>

SERTÉS KARAJ BAKONYI MÓDRA >>>

KÖMÉNYES KARAJ >>>

KARAJ SAJTOS BUNDÁBAN >>>

RÁNTOTT ÉS TÖLTÖTT KARAJ PARADICSOMSALÁTÁVAL >>>

KOLBÁSZHÚSSAL TEKERT KARAJ >>>

Ezek is érdekelhetnek

Friss