A faszenes grillsütők közül érdemes a rozsdamentes anyagból készült, és így könnyen tisztítható változatokat választani. Mielőtt elkezdenéd sütni a húst, figyelni kell arra, hogy a szénből az alágyújtástól számítva nagyjából 20 perc múlva lesz megfelelő parázs a sütéshez.
Kitűnő alternatíva lehet az elektromos grillsütő, mely igen rövid időn belül felforrósodik, nem mellesleg viszonylag kis helyet foglal, és erkélyen vagy étkezőasztalon is használható. A gázgrill szintén egyetlen gombnyomással begyújtható, és a hőmérséklet beállítása után azonnal süthetőek az előkészített, pácolt finomságok.
És ha megvan a grill, akkor már csak a legjobb recepteket kell átböngészni hozzá! Süthetünk vegyes zöldséget, grillsajot, kukoricát, zöldségnyársat, töltött gombát vagy akár halat is. A húsimádók kedvéért ebben az összeállításban a húsételek kerültek fókuszba. Íme tehát 13 fantasztikus grillhús receptje és elkészítése a nyárra.
Próbáljátok ki akár mindet!