Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

12 szuper recept bográcsozáshoz

default user icon
MME
A szabad tűzön főzött ételek nemcsak attól különlegesek, hogy ízükben megőrzik a felszálló füst aromáját, hanem attól is, hogy hangulatuk van. Mert a bográcsozáshoz társaság kell, hangos, vidám, hasukat kedvelő emberek, akik szívesen készítenek vörösbortól illatozó pörköltet, gulyáslevest vagy akár egy jó csípős halászlét. Ehhez gyűjtöttük össze a szerintünk legjobb recepteket.

A nyár nem múlhat el közös szabadtéri főzés nélkül. Még az ízek is finomabbak lesznek a vidám hangulatnak, az együttlétnek köszönhetően. Bográcsban számtalan csodásan finom ételt készíthetünk a gulyáslevestől kezdve a marha- és sertéspörköltökön át a különleges tésztás ételekig. S hogy megkönnyítsük a dolgotokat, összegyűjtöttünk 12 csodálatos bográcsos receptet.

Próbáljátok ki egyesével, válasszátok ki a kedvenceteket. Sőt, bármelyiket a saját ízlésetekre formálhatjátok. Nagyszerű időtöltést, mennyei ízeket, közös ebédeket és vacsorákat kívánunk! (És ezekben az ételekben az a legjobb, hogy rossz idő esetén a tűzhelyen is elkészíthetők...)

1. PINCEPÖRKÖLT bográcsban >>>

2. VÖRÖSBOROS MARHAPÖRKÖLT TARHONYÁVAL >>>

3. BOGRÁCSBAN is készíthető pacalpörkölt >>>

4. SLAMBUC bográcsban >>>

5. Lecsó bográcsban főzve >>>

6. BOGRÁCSOS PAPRIKÁS KRUMPLI >>>

7. Gulyásleves BOGRÁCSBAN >>>

8. Tolnai halászlé recept >>>

9. Pásztortarhogya recept >>>

10. Körömpörkölt csülökkel bográcsban is >>>

11. Csirkepaprikás bográcsban is >>> 

12. KLASSZIKUS lebbencsleves >>>

Borítókép: Mindmegette

Ezek is érdekelhetnek

Friss

Friss