Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

11 krémes süti húsvétra, amiből 1 tálca soha nem elég

Ha a család nem rajong a kelt tésztákért, ellenben egy tálca krémes sütemény néhány óra alatt elfogy nálatok, böngésszétek át receptválogatásunkat. Húsvétra garantáltan megtaláljátok a tökéletes desszertet, mellyel várhatjátok a locsolókat.

A húsvéti menü kötelező elemei - a sonkán, a kalácson és a tojáson kívül - természetesen a sütemények, az aprósütemények és a torták, amelyekkel nemcsak a családot, de a húsvéthétfőn érkező locsolók hadát is megkínálhatjuk.

Mi most az egyik legnépszerűbb desszertfajtából, a krémes süteményekből válogattunk egy csokorra valót, amelyek pihe-puhák, ízletesek, csábítóak.

Előre szólunk, ha nagyobb vendégsereget vártok, egy tálca nem is lesz elég. Ezek a sütemények ugyanis etetik magukat, 2-3 szelet alatt meg sem lehet állni. A locsolók és a családtagok is boldogan falják majd, már csak azt kell eldöntenetek, melyike(ke)t sütitek meg. Javasoljuk, hogy próbáljátok ki mindet!

1. MADÁRTEJSZELET >>>

2. RÉPATORTA SZELET MASCARPONÉS KRÉMMEL

3. TANGÓSZELET >>>

4. MARLENKA recept >>>

5. Kávékrémes PISKÓTATEKERCS >>>

6. MÉZES KRÉMES >>>

7. MAGAS-TÁTRA SZELET >>>

8. SKÓT KRÉMES >>>

9. MINI RÉPATORTÁK >>>

10. Eredeti néger kocka >>>

11. Roppanós aLMÁS KRÉMES >>>

Elkészítetted valamelyiket a krémes, húsvéti sütemények közül, esetleg van egy saját, bevált recepted vendégváró finomságokhoz? Mutasd meg nekünk a Főzzünk együtt a Mindmegettével Facebook-csoportban! Várjuk a legjobb recepteket, finom ételeket, kérdéseket, tapasztalatokat.

Borítókép: Mindmegette

Még több húsvéti sütemény recept >>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss