Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

11 kiadós magyaros leves, ami főételnek is beillik

default user icon
MME
Az őszi-téli időszakban gyakrabban főzünk levest, hiszen a gőzölgő finomság tetőtől talpig átmelegít ráadásul el is telít, ha megtömjük minden földi jóval, például hússal, babbal vagy káposztával. Most 11 magyaros levest ajánlunk a figyelmetekbe, melyek olyan laktatóak, hogy beillenek főételnek is.

A hűvös idő beköszöntével egyre jobban vágyik az ember egy nagy tál forró, tartalmas levesre, ami a testet és a lelket is átmelegíti. Ráadásul ilyenkor jobban esik egy tartalmas, laktató gulyás vagy palócleves, szemben a könnyű nyári gyümölcslevesekkel.

Ha babot, húst, káposztát vagy kolbászt teszünk a levesbe, melyet sok zöldséggel, esetleg tésztával vagy galuskával dúsítunk, garantált a telítő hatás, így ezek után a levesek után főételt sem kell készítenünk.

Íme 11 magyaros leves, ami olyan laktató, akár egy főétel:

BABOS-CSÜLKÖS KÁPOSZTALEVES >>> 

PÁZMÁNDI GOMBÓCGULYÁS >>> 

PALÓCLEVES >>> 

TEJFÖLÖS KRUMPLILEVES KOLBÁSSZAL >>> 

JÓKAI BABLEVES >>> 

KLASSZIKUS KORHELYLEVES >>> 

KLASSZIKUS GULYÁSLEVES >>> 

HAGYOMÁNYOS LEBBENCSLEVES >>> 

KOLBÁSZOS KRUMPLILEVES KÁPOSZTÁVAL >>> 

TARHONYALEVES FÜSTÖLT SZALONNÁVAL >>> 

GULYÁSLEVES BOGRÁCSBAN >>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss