Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Itt reggelizik Jennifer Lopez, Matthew Perry és Michael Douglas - 11 sztárkonyha, amit még nem láttál

default user icon
MME
A konyha kétségkívül az otthon egyik legfontosabb helyisége, hiszen a család nem csupán főzőcskézni, de beszélgetni, szórakozni is ide gyűlik össze néhány finom falat vagy egy kellemes pohár ital társaságában. Pontosan így gondolják ezt a sztárok is, akik hozzánk hasonlóan igyekeznek tökéletesre szabni a lakás ezen helyiségét, és ebben a legprofibb szakembergárdák segítik őket. Ha szeretnéd megújítani konyhád megjelenését, vagy csak egyszerűen érdekelnek a celebek kulisszatitkai, akkor imádni fogod következő összeállításunkat!
John Krasinski és Emily Blunt 

John és Emily otthonában a konyhát, egy séf is megirigyelhetnél. A sztárpár tágas, rengeteg tárolóhellyel rendelkező bútort terveztetett magának, a hosszú konyhasziget pedig egy pultban végződik, ahol a közös főzések után a finomságokat is el lehet fogyasztani. A konyha szinte egybeolvad a természettel, hiszen a falnyi üvegajtóknak köszönhetően egész nap fényben úszik a helyiség, a kert pedig csupán karnyújtásnyira van.

Catherine Zeta-Jones és Michael Douglas

Catherine otthonának minden bizonnyal a konyha az egyik fénypontja. A sötét fából készült szekrények remek kontrasztot mutatnak a fehér csempével és a márvány munkalappal, a klasszikus fekete-fehér járólap pedig felteszi a pontot az í-re. A középre helyezett konyhasziget ideális reggeliző asztal, a két óriási tűzhely pedig feltételezi, hogy a sztárpár szeret hódolni a kulináris élvezeteknek. Egy szó, mint száz, ilyen környezetben élmény lehet összedobni a vasárnapi ebédet!


James Corden és Julia Carey

James és Julia belsőépítésze nem spórolt a négyzetméterekkel, amikor a konyhát tervezte a párnak. Az óriási, séfekre szabott konyhát fehér faburkolatú szekrénnyel, dupla tűzhellyel és egy hatalmas pára elszívóval látták el. A középre helyezett konyhasziget pulttal is kiegészül, de persze van hely arra is, hogy a család egy rendes étkezőasztal mellett hódoljon a kulináris élvezeteknek. A végeredmény látványos, de talán túlságosan grandiózusra sikerült.

Kylie Jenner

Ez a mesés konyha csupán az egyik szuper szeglete Kylie Beverly Hillsben bérelt otthonának. Megannyi tárolási lehetőség, széles felületek a főzéshez és egy márványborítású konyhasziget, öt székkel kiegészülve, hogy legyen kinek szórakoztatni a celeblányt, miközben a tűzhely mellett sertepertél. Sokan megfeledkeznek erről a szépséges konyháról, hiszen Kylie villájának fenomenális kertje van, melyben a szőlőtőkéktől, a minigolf pályáig minden megtalálható.

Kris Jenner

Kris új otthonában, tágas konyhát találunk, faburkolattal és elegáns márványpultokkal. A konyha egyenesen a nappaliba nyílik, így a családi élet apró mozzanataiból sem kell kimaradni, miközben éppen készül a vacsora.

Jennifer Lopez

Ez a végtelenül letisztult vonalvezetésű konyha Jennifer New Yorkban található luxuslakásának része. A fehér kabinetek szinte belesimulnak a fal síkjába, így minden szem a hatalmas borhűtőre és a konyhaszigetre szegeződhet. Jennifer Lopez konyhája egyértelműen a családi és baráti összejövetelekhez lett kitalálva.

Matthew Perry

A Jóbarátok egykori sztárjának konyhája pont olyan hatalmas, mint a ház többi helyisége: földtől mennyezetig húzódó beépített szekrényekkel, dupla sütővel, menő borhűtővel és megannyi naprakész konyhai kiegészítővel. A pult és reggeliző asztal különválik, és egy elegáns körasztal is rendelkezésre áll az étkezésekhez. A fehér frontokat otthonossá varázsolják a mélykék kárpitozású székek és az óriási zöld növény a sarokban.

Natalie Portman

Natalie otthona szó szerint a természet lágy ölén fekszik, a felnyíló üvegfalaknak köszönhetően a modern konyha karnyújtásra van a fáktól és az óceántól. A sztár számára tervezett enteriőr remek példa arra, hogy miként lehet a konyhát kiemelni a puszta funkcionalitásból, és belesimítani a mindennapi élettereinkbe.

Selena Gomez

A fiatal színész-énekesnő otthonából sem hiányozhat a hatalmas konyha, amely hagyományos téglaburkolatokkal és top-spec készülékekkel egészül ki, beleértve egy dupla sütőt és az amerikai stílusú fagyasztót is. A konyha jól ötvözi a natúr és modern elemeket, a sárgaréz edények és a fonott kosarak pedig hozzájárulnak ahhoz, hogy az összhatás távolról se legyen rideg.


Celebek ide, sztár lakberendezők oda, a konyha mégis akkor a legjobb, ha tükrözi a tulajdonosa személyiségét, és minden téren megfelel az igényeknek.

Gyere el március 1-3. között a Konyhakiállításra, mert itt biztosan megtalálod, amit keresel, legyen az konyha- vagy étkezőbútor, kisgép, nagygép, konyhai felszerelés vagy maga a főzés élménye. A háromnapos rendezvényen olyan világszínvonalú újdonságokkal, ötletekkel, termékekkel és megoldásokkal találkozhatsz, melyekkel korábban még sosem. A szakma hazai képviselői itt mutatják be legfrissebb bútoraikat, kis- és nagygép újdonságaikat, eszközeiket a nagyközönség számára.

Ha építkezel, felújítasz vagy csupán szenvedélyes konyhaművészként izgalmas megoldások után kutatsz, itt a helyed! 

JÁTSSZ BELÉPŐJEGYEKÉRT A MINDMEGETTE FACEBOOK OLDALÁN! >>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss