Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

100 kilót dobott le az anyuka, ám külseje miatt még most is szorong

default user icon
MME
Elképesztő eredményt ért el az az ilinois-i anyuka, aki másfél év leforgása alatt nem kevesebb, mint 100 kilótól szabadult meg. A korábban 200 kilós Wendy Miller akkor döntötte el, hogy megszabadul a durva feleslegtől, amikor orvosai figyelmeztették; ez már nem csupán a külsejéről szól, hanem az egészségéről.

Wendy számára nem volt kérdés, hogy belefog az akkor még igen lehetetlennek tűnő fogyási akcióba, amihez a kezdetek kezdetén ikrei komoly motivációt nyújtottak. Mint mondta, mindennél fontosabb számára, hogy egészséges maradjon és felnevelje gyerekeit.

Így hát felfogadott egy életmód tanácsadót, aki segített neki elindulni a helyes úton, ezután pedig keresett egy személyi edzőt is, akivel nekilátott a rendszeres testmozgásnak. A két szakembernek és a nő mérhetetlen kitartásának köszönhetően közel másfél év alatt sikerült 100 kilótól megszabadulnia, ám a kihívások sorozata itt még nem ért véget.

- Még most is nehezen hiszem el, hogy mindezt elértem. Ám ha tükörbe nézek, a megereszkedett, lógó bőröm miatt elfog az undor. Majd akkor fogok igazán örülni az eredménynek, ha azt is sikerül eltüntetnem – mondta a fiatal anyuka, akire ezért még több korrekciós műtét vár.

10 PERC ALATT ÚGY TÜNTET EL 100 CSIRKEFALATOT, HOGY MÉG AZ ELHÍZÁS VESZÉLYE SEM FENYEGETI 

FOGYI TÖRTÉNETEK: VIKTOR 24 KILÓTÓL SZABADULT MEG PÁR HÓNAP ALATT 

MAGDI 30 KILÓT DOBOTT LE PÁR HÓNAP ALATT 

Ezek is érdekelhetnek

Friss