hdb20-bg hdb20-img hdb20-img

Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

100 kilót dobott le az anyuka, ám külseje miatt még most is szorong

default user icon
MME
Elképesztő eredményt ért el az az ilinois-i anyuka, aki másfél év leforgása alatt nem kevesebb, mint 100 kilótól szabadult meg. A korábban 200 kilós Wendy Miller akkor döntötte el, hogy megszabadul a durva feleslegtől, amikor orvosai figyelmeztették; ez már nem csupán a külsejéről szól, hanem az egészségéről.

Wendy számára nem volt kérdés, hogy belefog az akkor még igen lehetetlennek tűnő fogyási akcióba, amihez a kezdetek kezdetén ikrei komoly motivációt nyújtottak. Mint mondta, mindennél fontosabb számára, hogy egészséges maradjon és felnevelje gyerekeit.

Így hát felfogadott egy életmód tanácsadót, aki segített neki elindulni a helyes úton, ezután pedig keresett egy személyi edzőt is, akivel nekilátott a rendszeres testmozgásnak. A két szakembernek és a nő mérhetetlen kitartásának köszönhetően közel másfél év alatt sikerült 100 kilótól megszabadulnia, ám a kihívások sorozata itt még nem ért véget.

- Még most is nehezen hiszem el, hogy mindezt elértem. Ám ha tükörbe nézek, a megereszkedett, lógó bőröm miatt elfog az undor. Majd akkor fogok igazán örülni az eredménynek, ha azt is sikerül eltüntetnem – mondta a fiatal anyuka, akire ezért még több korrekciós műtét vár.

10 PERC ALATT ÚGY TÜNTET EL 100 CSIRKEFALATOT, HOGY MÉG AZ ELHÍZÁS VESZÉLYE SEM FENYEGETI 

FOGYI TÖRTÉNETEK: VIKTOR 24 KILÓTÓL SZABADULT MEG PÁR HÓNAP ALATT 

MAGDI 30 KILÓT DOBOTT LE PÁR HÓNAP ALATT 

Ezek is érdekelhetnek

Friss