Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

10 perces csokikrém

MME MME
15 perc
egyszerű
átlagos
4 adag
Hozzávalók

Elkészítés

  1. A fémtálba tördelt csokoládét gőz felett felolvasztjuk, majd kissé hűlni hagyjuk. Közben egy másik tálban a tejszínből robotgéppel kemény habot verünk. Belecsorgatjuk az olvasztott csokoládét, és kézi habverővel lazán összeforgatjuk.
  2. A csokikrémet adagonként poharakba, kelyhekbe vagy tálkákba kanalazzuk, majd a hűtőben pihentetjük legalább 2 órán át.
  3. A mandulát vagy a diót durvára aprítjuk, és szárazon felhevített serpenyőben megpirítjuk. A behűtött csokikrémet a pirított olajos magvakkal megszórva tálaljuk.

GYORS ÉS LÁTVÁNYOS! NARANCSOS-CSOKIS MOUSSE 5 PERC MUNKÁVAL >>> 

9 ÉDES SZÓSZ VAGY KRÉM, AMIVEL MEGTÖLTHETED A PALACSINTÁD >>> 

13 CSOKIS FINOMSÁG, AMIT KÉPTELENSÉG VISSZAUTASÍTANI! >>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss