hdb20-bg hdb20-img hdb20-img

Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

10 év után ma váratlanul bezárt a legendás magyarországi kávézóhálózat

default user icon
MME
Az alapító, Gótzy Miklós cége, az L-Coffee kft. által üzemeltetett összes Costa Coffee üzlet 2021. július 23-án bezárt - jelentette be a hírt a Costa Coffe a hivatalos Facebook oldalán.

A Costa Coffee Facebook oldalán jelent meg a váratlan hír:

"Az utca embere számára a Costa Coffee logo látványa egy kellemes kávéházi hangulatot idéz fel. A Costa Coffee kávéházi hangulata, érzékszerveinkre ható jó hatása, a kedvesség, a kávéitalok minősége, mind elég motiváló, hogy aki egyszer betért, visszatérjen. Ezt a hangulatot Magyarországon – 2011-ben – 10 évvel ezelőtt a Gótzy Miklós vezette L-Coffee kft. hívta életre és tette Magyarországon közismert és szeretett márkává, akinek köszönhetően jó érzés volt Costázni és betérni egy baráti csevejre bármely Costába.

Ezt a kellemes Costás érzést ma megszakítja a csend: az L-Coffee kft. által üzemeltetett összes Costa Coffee üzlet 2021. július 23-án bezárt.

A legendás magyarországi Costa Coffee kávézó hálózat 10 éve után csak a reptéri Costa Coffee marad meg, az is egy másik cég a Lapker tulajdonlásában és üzemeltetésében. A Costa Coffee magyarországi kávéházi hálózatot életre hívó és üzemeltető L-Coffee kft. csapata ezúton köszöni meg minden kedves vásárlójának a vele töltött időt és elnézést kér ezúton is a bezárással elszenvedett vásárlói kellemetlenségekért. Rendkívül sajnálatos helyzet ez, hogy ezt a döntést kellett meghoznunk: a döntés elkerülhetetlen volt.
Köszönjük mindenkinek a velünk töltött időt!
A döntés okáról a részleteket erre a linkre kattintva tudja elolvasni!"

Ezek is érdekelhetnek

Friss

Friss