Használd krémlevesekhez!
Ha levest szeretnénk készíteni, akkor van egy tuti tippünk: szinte mindegyik krémlevest fel tudjuk dobni egy kis krémsajttal, és máris különlegesebb ízvilágot kapunk. Egyedi ízeket tálalhatunk, ha a klasszikus brokkoli, karfiol vagy zellerkrémlevest Philadelphiával készítjük el. Ki gondolta volna, hogy a krémsajtos paradicsomleves sokkal jellegzetesebb, mint a hagyományos? A felforrt paradicsomos alaphoz lassú tűzön kevergetve adjuk hozzá a sajtot, majd fűszerezzük ízlés szerint, és pürésítsük botmixerrel.
KRÉMSAJTOS PARADICSOMLEVES RECEPTÉRT KLIKK IDE! >>>
Főételekhez is kitűnő!
A megmaradt Philadelphiából mindenképpen használjunk a főételhez is, akár húsos, akár vegetáriánus menüt terveztünk. Ez utóbbi esetben a különböző krémsajtos ételek egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek. Ha nem a megszokott olasz lasagnéra vágyunk, akkor feltétlenül próbáljuk ki a spenótos verzióját, amely ricottával és krémsajttal készül. Amikor pedig valami finom húsos fogást ennénk, akkor ajánljuk a göngyölt karajt, mely ízletes és egyszerű főétel. A kiklopfolt, befűszerezett karajszeletek egyik oldalára krémsajtot kenünk, néhány csík színes kaliforniai paprikával együtt felgöngyöljük, majd baconbe tekerjük és sütőbe rakjuk.
KRÉMSAJTOS LASAGNE RECEPTÜNKÉRT KLIKK IDE!>>>
Sajtos desszertekhez ezt válaszd!
Az ebéd megkoronázására egy finom desszert tökéletesen alkalmas. A krémsajtos receptválaszték nagyon széles: az egyszerű, néhány perc alatt összedobható krémtől egészen a gyúrós süteményig is elér. A málnás tartelette az egyik leggyorsabban elkészíthető desszert. A tésztaalapot összegyúrás után pihentetjük egy kicsit, majd előmelegített sütőben készre sütjük, ezután pedig eloszlatjuk rajta a krémsajtot és a málnaszemeket. Sütéshez is kiváló alapanyag a krémsajt, a fahéjas kifli tésztája például el sem képzelhető nélküle!