Elkészítés: A kevés sóval meghintett csirkemell filéket felhevített margarinon megsütjük, majd felöntjük a tejjel és vízzel simára kevert KNORR Tejszínes fokhagymás csirke Rafinériával, majd kb. 10 perc alatt készre pároljuk. Amikor a csirkemell megpuhult, hozzáadjuk a finomra vágott petrezselymet, metélőhagymát, egy-két levél bazsalikomot, borsikafüvet, 1-1 ágnyi kakukkfüvet, rozmaringot, és még egyszer felforraljuk. Használhatunk szárított fűszereket is, de akkor azokat a párolás elején tegyük az ételhez és maximum egy-egy kis csipetnyit. Párolt rizzsel körítve adjuk az asztalra.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre