Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Zöldborsós kagylótészta tengeri gyümölcsökkel

30 perc
bonyolult
megfizethető

Elkészítés

Elkészítés: A tenger gyümölcseit sós, forró vízben 1-2 percig főzzük, majd leszűrjük.

Az újhagymát kevés olajon megpirítjuk, majd hozzáadjuk a zöldborsót és a tengeri herkentyűket, a kaliforniai paprikát, sózzuk, és frissen őrölt borssal ízesítjük. Az apróra vágott friss petrezselyemzöld felével és a reszelt citromhéjjal lazán összekeverjük. Hozzáadjuk a sós vízben kifőzött és a pesztóval összekevert tésztát. Kevés főzővíz hozzáadásával az egészet összeforraljuk, és a tűzről levéve elkeverjük benne a vajat.

Tálalásnál megszórjuk a maradék petrezselyemzölddel, díszítjük citromgerezdekkel és a félbevágott koktélparadicsommal.

Ezek is érdekelhetnek

Friss