Elkészítés: A sertéshúst kockákra, a hagymákat finomra, a paprikát apró kockára vágom, a gombát szeletelem.
Felhevített zsiradékban a vöröshagymát üvegesre pirítom, benne a húst a fokhagymával fehéredésig sütöm. Fűszerezem, saját levében lassan puhulásig párolom.
A rizst kevés olajon felhevítem, hozzáadom a húshoz, felöntöm a forró húslevessel, szükség szerint utána fűszerezem. Hozzáadom a zöldborsót, a gombát, a paprikát, a petrezselymet, és együtt lassan párolom, amíg a rizs és a hozzáadott zöldségek megpuhulnak.
Friss salátával vagy savanyúsággal tálalom.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre