Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Zöldborsós-gombás rizses hús

60 perc
bonyolult
megfizethető

Elkészítés

Elkészítés: A sertéshúst kockákra, a hagymákat finomra, a paprikát apró kockára vágom, a gombát szeletelem.

Felhevített zsiradékban a vöröshagymát üvegesre pirítom, benne a húst a fokhagymával fehéredésig sütöm. Fűszerezem, saját levében lassan puhulásig párolom.

A rizst kevés olajon felhevítem, hozzáadom a húshoz, felöntöm a forró húslevessel, szükség szerint utána fűszerezem. Hozzáadom a zöldborsót, a gombát, a paprikát, a petrezselymet, és együtt lassan párolom, amíg a rizs és a hozzáadott zöldségek megpuhulnak.

Friss salátával vagy savanyúsággal tálalom.

Ezek is érdekelhetnek

Friss