Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Vörösboros-gombás szarvasragu

MME MME
90 perc
mester
megfizethető
6 adag

Elkészítés

Elkészítés: A finomra vágott vöröshagymát zsírban aranysárgára pirítjuk, majd felengedjük kevés vízzel, és rövid ideig pároljuk.

A kockára vágott szarvashúst a párolt hagymára tesszük, fűszerezzük sóval, fokhagymával, babérlevéllel, kakukkfűvel, majd fedő alatt pároljuk. Amikor félig megpuhult a hús, hozzáadjuk a paradicsompürét és a vörösbort. Végül beletesszük a szeletekre vágott gombát, és készre pároljuk. Ha szükséges, utána még ízesítjük.

Burgonyakrokettel tálaljuk.

Megjegyzés



Fotó: AS - MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss