Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Vegetáriánus töltött gomba és kaliforniai paprika

60 perc
egyszerű
átlagos
4 adag
Hozzávalók

Elkészítés

  1. A gombákat megpucoljuk, a paprikákat megmossuk és félbevágjuk. Enyhén besózzuk őket, és félretesszük. A burgonyát sós vízben puhára főzzük.
  2. A hagymát megpucoljuk, felaprítjuk, és olívaolajon megpirítjuk. Hozzáadjuk az apróra vágott fokhagymát és a mexikói zöldségkeveréket, majd fedő alatt roppanósra pároljuk a zöldségeket. 
  3. A burgonyát kivesszük a vízből, meghámozzuk, és villával szátnyomkodjuk. Hozzáadjuk a pirított hagymás zöldségkeverékhez, és jól összekeverjük. Megsózzuk, megborsozzuk, majd hozzáadjuk a tejfölt is, és jól elkeverjük.
  4. A gombákat és a paprikákat megtöltjük, a tetejére sajtot reszelünk, és kiolajozott tepsiben 170 fokra előmelegített sütőben addig sütjük, amíg a sajt megpirul a tetején. Petrezselymes burgonyával tálaljuk.

Ezek is érdekelhetnek

Friss