Elkészítés: A tojássárgákat a cukorral fehéredésig jól kikeverjük, hozzáadjuk a forró vizet is. A lisztet a dióval és a sütőporral összekeverjük, és ezzel a keverékkel tovább keverjük. A tojásfehérjéket kemény habbá verjük, és lazán a diós masszához keverjük.
Előmelegített sütőben 25×39 cm-es tepsiben megsütjük.
A krémet elkészítjük: a tejjel és a cukorral a pudingport sűrűre főzzük, majd kihűtjük. Majd a margarinnal, a gesztenyemasszával és kevés rummal jó habosra keverjük.
A kihűlt tésztát lekenjük rumos tejjel, a krémet rásimítjuk.
A tejszínt kemény habbá verjük, majd a krémre adagoljuk, nem simítjuk simára.
A díszítéshez valókat felfőzzük, majd a tejszín tetejére csurgatjuk, egy hurkapálcikával hullámosítjuk.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre