Elkészítés: A hússzeleteket kiklopfoljuk, a füstölt szalonnát felaprítjuk. Felforrósítjuk a zsírt, beledobjuk a szalonnát kiolvasztjuk, majd hozzáadjuk a karikára vágott sárgarépát és vöröshagymát, átforgatjuk, majd a besózott hússzeleteket megpirítjuk benne. Egy kevés vizet öntünk alá, és jó puhára pároljuk, végül beletesszük a felszeletelt gombát. Lefedve még körülbelül 5 percig pároljuk.
A liszttel simára elkeverjük a tejfölt, majd ráöntjük a húsra, és besűrítjük.
Enyhén megcitromozzuk és ha a szalonna nem volt elég sós, meg is sózzuk az ételt.
Sós vízben kifőtt spagettivel tálaljuk.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre