A tésztához a puha margarint összegyúrjuka többi hozzávalóval. Addig gyúrjuk, amíg szépen elválik az edény falától. Ekkor egy közepes méretű tepsibe nyomkodjuk, és előmelegített sütőben 180 C fokon 15 percet elősütjük a tésztát.
A töltelékhez egy tálban összekeverjüka túrót, a cukrokat, a citromhéjat, a tojássárgáját és a búzadarát. Az elősütött tésztát először megkenjük a lekvárral, majd erre kanalazzuka túrós tölteléket. A felengedett erdei gyümölccsel megszórjuka tetejét, és visszatoljuka sütőbe fél órára, amíg megsül a túrós rész is rajta.
A tetejére géppel keményre verejüka tojásfehérjét a cukorral, pici sóval és ecettel, ezt rásimítjuk, majd a hőmérsékletet visszavesszük 130 fokra, és légkeveréssel szárítjuka habot kb. 15 percig.
Vizes késsel szeleteljük. Langyosan is, hidegen is nagyon finom.