A kézmeleg, cukros tejben felfuttatjuk az élesztőt, majd a többi hozzávalóval lágy tésztát készítünk. Dagasztógéppel vagy kézzel addig kavarjuk, amíg a tészta leválik a gép falától, vagy a kezünkről és hólyagok keletkeznek benne.
Meglisztezzük a tetejét, tiszta konyharuhával letakarjuk és meleg helyen a duplájára kelesszük. Amíg dagad a tésztánk összeállítjuk a tölteléket.
A túrót átnyomkodjuk egy szitán, majd beletesszük a tojások sárgáját és a többi hozzávalóval, kikeverjük. A habbá vert tojásfehérjét a végén beleforgatjuk a töltelékbe.
A megkelt tésztát lisztezett felületre borítjuk, és egy centiméter vastagra nyújtjuk. A kinyújtott tésztát 10 centiméteres négyszögekre vágjuk, középre halmozzuk a tölteléket, és összegöngyöljük.
Kizsírozott tepsibe egymás mellé tesszük, a tetejüket lekenjük a tojásfehérje és tejföl keverékével, és 30 percre félretesszük kelni. Közben a sütőt előmelegítjük 180 fokra, majd a megkelt tésztát, nagyjából 20 perc alatt pirosra sütjük.