Kevés langyos tejben felfuttatjuk az élesztőt, amibe egy kávékanálnyi cukrot tettünk. Közben átszitáljuk a lisztet, sóval, cukorral ízesítjük, és elmorzsoljuk benne a margarint.
Közepébe mélyedést készítünk, beleöntjük a maradék tejet, a tojások sárgáját és a felfuttatott élesztőt. Alaposan átdagasztjuk, és letakarva 1 órán keresztül langyos helyen kelni hagyjuk.
Elkészítjük a tölteléket: a túrót burgonyanyomón vagy szitán áttörjük, és a hozzávalókkal simára keverjük.
A megkelt tésztát lisztezett deszkára borítjuk, kicsit átgyúrjuk, kb. fél cm vastagra nyújtjuk. 10x10xcm-es kockákra vágjuk, közepére túrótölteléket rakunk. Szemben lévő 2-2 csücskét összecsípjük. Zsiradékkal megkent sütőlapra vagy tepsibe tesszük, tojásfehérjével megkenjük, és letakarva 1/2 óráig kelni hagyjuk.
Közben a sütőt 180 fokra előmelegítjük. Mire letelik a fél óra, a sütő is kellőképpen felmelegszik, kb. 20-25-perc alatt aranybarnára sütjük.