Elkészítés: A tojásokat egy nagy tálban felverjük, majd hozzáadjuk a tejfölt és a lisztet. Ezeket csomómentesre kavarjuk, sóval, borssal, szárított petrezselyemmel ízesítjük.
A sütőben egy kevés olajjal kikent tepsit helyezünk, felmelegítjük. Mikor már forró a tepsi, akkor kivesszük, és beleöntjük a tésztát. Ezután alacsony hőfokon 10 percig sütjük.
Amíg sül, apró kockákra vágjuk a hagymát és a sonkát, a sajtot pedig lereszeljük.
Amikor megsült a tojás, kivesszük a sütőből, és gyorsan rászórjuk a hagymát, sonkát, sajtot, és szorosan feltekerjük. A kész tekercset hagyjuk kihűlni.
Felszeletelve tálaljuk.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre