Elkészítés: Az összes hozzávalót alaposan összegyúrjuk, és letakarva 1 órán át kelesztjük.
A megkelt tésztát 4 adagra osztjuk, lisztezett felületen nagyon vékonyra nyújtjuk. Megkenjük fűszeres paradicsomszósszal, az egyik felére ráhalmozzuk, amit csak szeretnénk - vagy amit találunk a hűtőben. A sajtról ne feledkezzünk meg! :) Az üres tésztát ráhajtjuk a tészta másik, megpakolt felére, és a tésztaszéleket gondosan összenyomkodjuk.
A töltött pizza tetejét megkenjük tojással, megszórjuk reszelt sajttal, és 200 fokos sütőben 15 percig sütjük. Jó étvágyat hozzá!
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre