Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Töltött mángold

MME MME
2
75 perc
bonyolult
megfizethető
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: A darált húst a főtt rizzsel, a tojással, sóval meg borssal összedolgozzuk, és 8 részre osztjuk.

Mindegyik gombócot mángoldlevelekbe burkoljuk.

A maradék megtisztított mángoldot laskára vágjuk, és forró olajba rakjuk. Megsózzuk, és amikor levet ereszt, a töltelékeket egymás mellé belehelyezzük.

Fedő alatt, lassú tűzön fél óráig pároljuk, majd kiszedjük. A visszamaradt, vágott mángoldot a liszttel simára kevert tejszínnel besűrtjük, turmixoljuk, és ha szükséges, kevés tejjel hígítjuk.

A töltelékeket belerakjuk, és még egyszer átforraljuk.

Megjegyzés



Fotó: AS - MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss