Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Tiramisu hagyományosan

30 perc
egyszerű
megfizethető
4 adag
Hozzávalók

Elkészítés

  1. A kávét és a likőrt összekeverjük, és egyesével megmártjuk benne a babapiskótákat. Egy jénai alját kirakjuk a babapiskótával, és megszórjuk kakaóval.
  2. A tojásokat szétválasztjuk. A mascarponét kikeverjük a cukorral és a tojássárgájával. A tojásfehérjét a sóval kemény habbá verjük, majd óvatosan a mascarponés krémhez keverjük.
  3. A krém harmadát a babapiskótára kenjük, majd újabb réteg kávés, kakaóval megszórt babapiskótát teszünk rá. Így folytatjuk a rétegezést, amíg el nem fogynak a hozzávalók. A tetejét megkenjük a maradék krémmel, és megszórjuk a kakaóval. Letakarva egy éjszakát pihentetjük a hűtőben.

    még több tiramisu receptet itt találsz! >>>

Még több kávés desszertet itt találsz! >>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss