A rizstésztát forró vízbe áztatjuk 10 perce, majd 5-7 perc alatt megfőzzük. A szószhoz összekeverjük a szójaszószt, a rizsecetet, a szezámolajat, hozzáadjuk a barna cukrot és a Cayenne-borsot, majd belereszeljük a megtiszított gyömbért.
Felforrósítjuk az olajat egy wokban, és rádobjuk a rákot, kis pirítás után pedig az apróra vágott vöröshagymát is. Sózzuk, borsozzuk. Ha a rák már szép fehér színt kapott, kiszedjük, és félrerakjuk egy tányérra.
Beledobjuk a leszűrt és átöblített tésztát a wokba, majd ráöntjük a szószt, és alaposan összeforgatjuk. Félrehúzzuk a tésztát a wok szélére, beleütjük a tojásokat, amikor látjuk, hogy fehéredik az alja, elkeverjük, majd ezt is a tésztába forgatjuk. Rátesszük a durvára vágott földimogyorót, az újhagymát és végül a póréhagymacsírát. Visszatesszük a rákot, és egy utolsót keverünk rajta. Tálalásnál még mogyoróval, újhagymával, csírával és csilivel díszítjük.