Elkészítés: A csirkemellet csíkokra vágom, sózom, borsozom, locsolok rá olívaolajat, szórok rá bőven curryt. A rizst beáztatom, sózom.
A rizshez hozzáadom a borsót, felteszem főni.
A hagymákat aprítom, egy serpenyőben olívaolajon üvegesre párolom, ráteszem a csirkemellcsíkokat, fehéredésig pirítom. Közben felaprítom a gombát és a chilit, a csirkéhez adom. 5 perc után ráöntöm a tejszínt, fűszerezem, fedő alatt készre párolom.
Felaprítom a petrezselymet, a megfőtt borsós rizshez adom, szórok rá kurkumát, összekeverem.
A tejszínes-currys csirkemellet a zöldborsós rizzsel tálalom, díszítem chilivel és paradicsomszeletekkel.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre