Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Tejfölös raguleves

5/5
45 perc
bonyolult
átlagos
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: A felolvasztott margarinon megpirítom a hagymát, majd hozzáadom a húst, átpirítom azt is a hagymával, majd felengedem 1 liter húslevessel (vagy felengedem vízzel és beledobom a leveskockát). A húst félpuhára főzöm, majd hozzáadom a zöldségeket.

A lisztből és tejfölből habarást készítek, és besűrítem vele a levest, ha már megfőtt a hús és a zöldségek. Hagyom felforrni egyszer, majd a legvégén beleteszem a mustárt. Petrezselyemzölddel vagy tárkonnyal ízesítem legvégül.

Megjegyzés

Isteni ez a leves, imádjuk.
- vickyk

Ezek is érdekelhetnek

Friss