Elkészítés: A szűzérmét 1 cm-es szeletekre vágom, besózom, durvára őrölt színes borssal megszórom, lisztet hintek rá, és forró olajban hirtelen kisütöm.
A hagymákat felaprítom és olajon megdinsztelem, majd hozzáadom a gombát (megpucolva, felszeletelve), sózom, borsozom, ha a levét elpárologta, mehet bele a konzerv zöldborsó, az oregánó és a csokornyi petrezselyem apróra vágva. Átkeverem és felöntöm főzőtejszínnel, pici cukrot adok hozzá, pár perc forralás után rizsliszttel meghintem, kevergetve besűrítem, kész is.
Pirított, párolt rizzsel tálalom.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre