Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Szűzérme gombás-zöldborsós petrezselyemmártással

30 perc
bonyolult
megfizethető

Elkészítés

Elkészítés: A szűzérmét 1 cm-es szeletekre vágom, besózom, durvára őrölt színes borssal megszórom, lisztet hintek rá, és forró olajban hirtelen kisütöm.

A hagymákat felaprítom és olajon megdinsztelem, majd hozzáadom a gombát (megpucolva, felszeletelve), sózom, borsozom, ha a levét elpárologta, mehet bele a konzerv zöldborsó, az oregánó és a csokornyi petrezselyem apróra vágva. Átkeverem és felöntöm főzőtejszínnel, pici cukrot adok hozzá, pár perc forralás után rizsliszttel meghintem, kevergetve besűrítem, kész is.

Pirított, párolt rizzsel tálalom.

Ezek is érdekelhetnek

Friss