A kecskesajtot összekeverjük a kakukkfű lecsipkedett leveleivel és egy kevés borssal. A tésztarétegeket megkenjük az olvasztott vaj egy részével. A lapokat félbevágjuk, majd mindre halmozunk a töltelékből. Ráteszünk 3-3 szem szőlőt.
Háromszög alakúra hajtogatjuk a töltött tésztalapokat, majd mindet sütőpapírral bélelt tepsibe helyezünk. A párnácskákat a megmaradt vajjal átkenjük, majd meghintjük a szezámmaggal.
A töltött tésztákat 200 fokra előmelegített sütőben 20–25 percig sütjük. Langyosan, néhány levél friss salátával tálaljuk.
A kecskesajtot helyettesíthetjük más, puha sajttal is.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre