A tészta hozzávalóit egy keverőtálas robotgép segítségével összedolgozzuk, majd 2 egyforma részre osztjuk. A darabokból előbb gombócot formázunk, majd lisztezett deszkán mindkettőből négyzet alakú 3-5 mm vastag lapot nyújtunk. A lapokat egy nagy gáztepsi hátuljára fektetjük, és175 fokon, kb. 8-10 perc alatt aranybarnára sütjük.
A krémhez a pudingport a liszttel, a cukorral kikevert tojássátrgákkal a tejben felfőzzük. A margarint a porcukorral és a vaníliás cukorral habosra keverjük.
Ha kihűlt a főzött krém, hozzáadjuk a cukros margarinhoz, és jól összedolgozzuk.
Az egyik lapra rásimítjuk a krémet, majd a kemény habbá vert tejszín következik. Rátesszük a másik lapot, és porcukorral meghintjük vagy csokimázzal bevonjuk a tetejét. Egy éjszakára hűtőbe tesszük, másnap szeleteljük.