Elkészítés: Az élesztőt a langyos tejben felfuttatjuk, majd puha tésztát gyúrunk a hozzávalókból. Kétszeresére kelesztjük, átgyúrjuk, és 3 cipót formálunk, gáztepsi nagyságúra nyújtjuk.
A töltelékhez 3 tojássárgáját a margarinnal és a sóval habosra keverjük.
A lapokat egyenként megkenjük ezzel a krémmel, majd feltekerjük, mint a bejglit.
A tejfölt az 1 tojássárgával kikeverjük, és a rudakat megkenjük, szezámmaggal vagy sajttal megszórjuk, és 45 fokos szögben háromszög alakokat vagdalunk.
Még fél óráig meleg helyen tartjuk, kelesztjük, majd megsütjük 180 fokon.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre